Monta lajiaJoukkueiden tarkoituksena on tarjota vaihtoehto harrastaa ikäkausitasolla edullisemmin kuin alueen valtaseuroissa. Kannustamme harrastamaan useampaa urheilulajia. Useamman lajin harrastaminen samassa joukkueessa säästää vanhempien kustannuksia huomattavasti ja samalla lapselle annetaan mahdollisuus osallistua harjoituksiin ja pelitapahtumiin 100 %: ilman kahden eri seuran tapahtumien päällekkäisyyksiä.

Joukkueemme pelaavat jalkapalloa/futsalia piirisarjatasolla ja salibandya kilpasarjatasolla aivan valtakunnallisesti huippujoukkueita vastaan.

Lisäksi meillä on leikkimielisempää kerhotoimintaa eri puolilla Tamperetta. Meillä on mukana myös erityislapsia ja vastuuohjaajillamme on koulutusta tulla toimeen kaikkien erilaisten lasten kanssa .

Meillä on tapahtumia noin 2-4 krt viikossa ja pelaamme paljon pelejä.Kaikki tutkimukset tukevat sitä, että lapsen kannattaa harrastaa useampaa lajia kehittyäkseen urheilijana ja tullakseen monipuolisesti taitavaksi ja fyysisesti kestäväksi.

Joukkueet pelaavat kesäkaudella jalkapalloa ja talvikaudella salibandya ja futsalia. Lisäksi harjoittelemme monipuolisesti fysiikkaa, kordinaatiota ja ennen kaikkea kaverien ja vastustajien kunnioittamista, hyvää käytöstä ja urheilullista elämäntapaa.

Edullinen harrastus:

Toimintamaksumme on n. 20-40 €/kk. Toimimme pääosin Länsi-Tampereen alueella.


Tarvitset vain sisäpelikengät ja kesäkaudella nappikset ja säärisuojat. Joukkueilla on mm. salibandyyn mailat, suojalasit ja kaikki varusteet.

Treeniajat


ESKARISÄBÄ 2015-2013-syntyneille :

Tesoman palloiluhalli KE klo 16.45-18.00

MONILAJIKERHO 2014-2011-syntyneille :

Tesoman koululla MA klo 17-18.30

2012/2013 KILPARYHMÄ :

TI ja TO klo 17-18.30 Tesoman koululla

2009/2010 KILPARYHMÄ :

MA, TI ja TO klo 18.30-20.00 Tesoman koululla

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita