Monta lajiaJoukkueiden tarkoituksena on tarjota vaihtoehto harrastaa ikäkausitasolla edullisemmin kuin alueen valtaseuroissa. Kannustamme harrastamaan useampaa urheilulajia. Useamman lajin harrastaminen samassa joukkueessa säästää vanhempien kustannuksia huomattavasti ja samalla lapselle annetaan mahdollisuus osallistua harjoituksiin ja pelitapahtumiin 100 %: ilman kahden eri seuran tapahtumien päällekkäisyyksiä.

Joukkueemme pelaavat jalkapalloa/futsalia piirisarjatasolla ja salibandya kilpasarjatasolla aivan valtakunnallisesti huippujoukkueita vastaan.

Meillä on tapahtumia noin 2-4 krt viikossa ja pelaamme paljon pelejä.Kaikki tutkimukset tukevat sitä, että lapsen kannattaa harrastaa useampaa lajia kehittyäkseen urheilijana ja tullakseen monipuolisesti taitavaksi ja fyysisesti kestäväksi.

Joukkueet pelaavat kesäkaudella jalkapalloa ja talvikaudella salibandya ja futsalia. Lisäksi harjoittelemme monipuolisesti fysiikkaa, kordinaatiota ja ennen kaikkea kaverien ja vastustajien kunnioittamista, hyvää käytöstä ja urheilullista elämäntapaa.

Edullinen harrastus:

Toimintamaksumme on n. 30-40 €/kk. Toimimme pääosin Länsi-Tampereen alueella.


Tarvitset vain sisäpelikengät ja kesäkaudella nappikset ja säärisuojat. Joukkueilla on mm. salibandyyn mailat, suojalasit ja kaikki varusteet.

Harjoitusajat :